Westland Automobielen onderhoudt alle automerken

Regelmatig auto-onderhoud zorgt ervoor dat je auto veiliger en betrouwbaarder blijft werken, de levensduur van de auto wordt verlengd en het kan je op de lange termijn veel geld besparen.

Je kunt het onderhoudsschema van de fabrikant van de auto raadplegen om te zien wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Het is ook verstandig om je auto te laten controleren als je merkt dat er iets mis is, zoals het horen van rare geluiden, voelen van trillingen of een verminderde prestatie.

Is jouw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Westland Automobielen is in staat om het onderhoud van alle soorten auto’s uit te voeren. Ongeacht het merk of model van je auto, kun je altijd bij Westland Automobielen terecht voor onderhoud. Tevens kun je bij ons genieten van een leenauto zodat je niet zonder auto komt te zitten in de tussentijd.

Soorten auto-onderhoud bij Westland Automobielen

Merkbeurt

Onderhoud zoals voorgeschreven door de autofabrikant. Helemaal afgestemd op jouw merk auto, autotype, bouwjaar en kilometerstand.

Grote beurt

Tijdens de grote beurt controleren we je auto op een groot aantal belangrijke punten. Naast een uitgebreide inspectie verversen we bijvoorbeeld de motorolie, vervangen we de olie/bougies, luchtfilter en interieurfilter, doen we een visuele controle, reinigen en controleren we je remmen en vullen we indien nodig alle vloeistoffen bij.

Kleine beurt

Je auto wordt tijdens de kleine beurt aan de hand van een inspectielijst op de belangrijkste punten gecontroleerd. Zo verversen we o.a. de motorolie, vervangen we het oliefilter en vullen we de ruitensproeiervloeistof bij.

Olie verversen

Een auto die goed functioneert vraagt om verse motorolie, bij Westland Automobielen gebruiken we altijd de olie die bij je auto past. De juiste hoeveelheid en kwaliteit van de olie heeft een zeer groot aandeel in de levensduur en prestatie van uw wagen.

Wintercheck

Wil jij graag een wintercheck voor je auto laten uitvoeren om er zeker van te zijn dat jouw auto veilig is voor de winter of uw wintersportvakantie? Bij Westland Automobielen controleert onze monteur jouw auto op de tien meest voorkomende pechonderdelen in de winter, daarnaast doen wij standaard een visuele inspectie op nog meer prominente onderdelen van het voertuig. Wij lopen alle vloeistoffen na en vullen deze indien nodig ook aan.

Zomercheck

Westland Automobielen controleert je auto op de meest essentiële punten. Onderdelen die in de Top 10 ‘pechonderdelen tijdens de vakantiereis’ staan, daarnaast doen wij standaard een visuele inspectie op nog meer prominente onderdelen van het voertuig. Wij lopen alle vloeistoffen na en vullen deze indien nodig ook aan.

Bandenwissel

De bandenwissel is elk voor- en najaar weer een verplicht nummertje. Zodra de temperatuur daalt tot onder 7°C is het verstandig om je winterbanden weer onder de auto te laten monteren. Zo weet je zeker dat je optimaal voorbereid bent op winterse weersomstandigheden. Wanneer de temperatuur in het voorjaar weer boven de 7°C uitkomt, kunnen je zomerbanden weer onder de auto.

Daarnaast bent u uiteraard welkom voor het verwisselen naar nieuwe banden. Zo blijft u veilig rijden op de weg, banden zijn immers het enige contactpunt tussen de weg en uw voertuig. Westland Automobielen biedt banden aan in vrijwel alle maten en van alle gerenommeerde merken.

Staat je onderhoud
er niet tussen?